Ιερά Αγρυπνία προς τιμή του Οσίου Πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου στο Μενεού
Τελετή Λήξης Κατηχητικών Μητροπόλεως Κιτίου
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Σήμερα 21 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της μητροπολιτικής μας περιφέρειας.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού συγκεντρώθηκαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν φέτος στις Κατηχητικές Συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεως Κιτίου. Τα παιδιά συνόδευσαν οι Ιερείς και Κατηχητές τους ενώ στο χώρο του Πολιτιστικού βρισκόταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ποιμενάρχη της πόλης τους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό πρωινό συμμετέχοντας σε ομαδικά παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο, τοξοβολία, και παραδοσιακά παιχνίδια. Ακόμη υπήρχε χώρος όπου τα παιδιά ασχολήθηκαν δημιουργικά με χειροτεχνίες, μπαλονοδημιουργίες και ζωγραφιές. Στα παιδιά προσφέρθηκε από την Μητρόπολη πρωινό και παγωτό.

Η τελετή λήξης ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αλληλογνωριμίας και συναναστροφής μεταξύ των παιδιών μετά από μια περίοδο απομόνωσης.

 

Εκ του γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας.

logo
location iconΤ.Θ. 40036, Τ.Κ. 6300, Λάρνακα, Κύπροςlocation icon+357 24815032location icon+357 24655588location iconinfo@imkitiou.orglocation iconimkitiou.org
© 2011 - 2023 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΙΟΥ.