Ιερά Αγρυπνία προς τιμή του Οσίου Πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου στο Μενεού
Δείπνο για τα στελέχη των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Κιτίου
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου, μετά την επιτυχή διεξαγωγή των φετινών κατασκηνωτικών περιόδων του καλοκαιριού στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Σαϊττά, παρέθεσε δείπνο σε όλους όσους συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου.
Το δείπνο έγινε το βράδυ της Τρίτης, 30 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο Sun Hall, όπου συναντήθηκαν οι κληρικοί, οι αρχηγοί των κατασκηνωτικών περιόδων, οι ομαδάρχες και ομαδάρχισσες και όλα τα στελέχη που βοήθησαν στην κατασκήνωση.
Ο Πανιερώτατος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά στις κατασκηνώσεις του Σαϊττά στις οποίες συμμετείχε μεγάλος αριθμών παιδιών και νέων από τη Λάρνακα.
Χαρακτηριστικά, ο Πανιερώτατος ανέφερε πως οι κατασκηνώσεις αποτελούν ένα πολύτιμο και σημαντικό ποιμαντικό εργαλείο στο κατηχητικό έργο της Εκκλησίας. Η ανακαίνιση των κατασκηνώσεων του Σαϊττά, η οποία ολοκληρώθηκε φέτος, σκοπό είχε την ενίσχυση αυτής της ποιμαντικής φροντίδας των παιδιών, των νέων και γενικά του ποιμνίου της Μητροπόλεως Κιτίου.
Επίσης, ο Πανιερώτατος στον σύντομο απολογισμό που έκανε σχετικά με τη λειτουργία των φετινών κατασκηνώσεων εξήρε την αξία που έχουν οι κατασκηνώσεις του Σαϊττά για τα παιδιά και τους νέους της Λάρνακας που ζουν στο αστικό περιβάλλον της πόλης. Οι κατασκηνώσεις αποτελούν μια ευκαιρία ξεκούρασης, ψυχαγωγίας και πνευματικής οικοδομής.
Εν κατακλείδι, ο Πανιερώτατος ευχήθηκε ότι όλοι θα εργαστούν με τον ίδιο ζήλο για τις επόμενες κατασκηνωτικές δράσεις και εξορμήσεις που διοργανώνει η Μητρόπολη στα πλαίσια της ποιμαντικής διακονίας της.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.

logo
location iconΤ.Θ. 40036, Τ.Κ. 6300, Λάρνακα, Κύπροςlocation icon+357 24815032location icon+357 24655588location iconinfo@imkitiou.orglocation iconimkitiou.org
© 2011 - 2023 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΙΟΥ.