
Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου ανακοινώνει ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για μη εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού η εορτή της Έγερσης του Αγίου Λαζάρου θα τελεστεί με λιτότητα, χωρίς την παρουσία πιστών, κεκλεισμένων των θυρών.
Την Παρασκευή, 10 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη πρώην Κιτίου, κ. Χρυσοστόμου.
Το Σάββατο του Λαζάρου, 11 Απριλίου 2020, το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου, κ. Νεκταρίου.
Η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδεται από:
1. Τη ραδιοφωνική συχνότητα του Πρώτου Προγράμματος του ΡΙΚ 92.4 FM και από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Τάγματος Οδοιπόρων Αγάπης 91.9 FM.
2. Τηλεοπτικά από το κανάλι του Αγίου Λαζάρου στο Youtube, μέσω των σελίδων Instagram και Facebook του διαδικτυακού περιοδικού Scala Times και μέσω της ιστοσελίδας Larnaka Online.